Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fc Barcelona képek, hátterek képes leírás - Fc Barcelona.tlap.hu
részletek »

Fc Barcelona képek, hátterek - Fc Barcelona.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fcbarcelona.tlap.hu » Fc Barcelona képek, hátterek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Barca képek

Barca képek

A hazai pályán eddig veretlen és száz százalékos Espanyol is fejet hajtott a Barcelona előtt szombat este, ráadásul a kék-fehér tizenegyet is alaposan megsorozták Xaviék, akik újfent öt gólt lőttek, és csak egyet kaptak. A hazaiak már a szünetben kétgólos hátrányban voltak, és ugyan 0-3 után Osvaldo szépíteni tudott, David Villa az utolsó negyedórában duplázott, így a végeredmény 1-5. A Barça számos újabb rekordot döntött, és már biztosan vezető helyen várja a karácsonyt, valamint az újévet. Mivel a meccs előtt mind a szakmai körök, mind a szurkolók kiegyenlített, küzdelmes meccsre számítottak, nem is okozott meglepetést, hogy Pep Guardiola a legerősebb csapatát küldte pályára. A gála tizenegy nem is okozott csalódást, remekül játszott, és sok helyzetet kidolgozott az első félidőben, melyek közül kettőt gólra is tudott váltani. A 3. percben Busquets csúnyán elrontotta az ollózási kísérletét közvetlenül a kapu előtt, majd Lionel Messi lőtt égbe egy labdát, üres kapu előtt a 10. percben, ám az idő a Barçának dolgozott. A 18. percben Messi inkább indításra vállalkozott, megtalálta a labdával Pedrót, aki tisztára játszotta magát, majd ellőtte a labdát Kameni mellett. 1-0! Luis Enrique!

Barca képek

Barca képek

F.C Barcelona fotóalbumai a Network.hu-n. 1903-ban két független bajnokság kiírására került sor. Az FC Barcelona a Macaya-kupa helyett a saját rendezésű Barcelona-kupa küzdelmeiben vett részt. F.C Barcelona képgalériái.

Barca képkereső

Barca képkereső

Az FC Barcelona azon ritka klubok közé tartozik, amelyek a spanyol labdarúgó-bajnokság létrehozása óta folyamatosan az első osztály küzdelmeiben vesznek részt. A csapat a 2008-09-as szezon végéig 19 alkalommal volt bajnok és 22 alkalommal szerezte meg az ezüstérmet. A klub legszebb és legeredményesebb periódusai az élvonalban az 1947-től 1960-ig terjedő időszakban, valamint az 1990-es években voltak. Emellett 2004 óta ismét kiemelkedően teljesít a csapat.

F.C. Barcelona

F.C. Barcelona

A katalán labdarúgó-bajnokság az első regionális labdarúgó-bajnokság volt Spanyolországban és 1901-től 1940-ig létezett. 1929-ig, az egységes spanyol labdarúgó-bajnokság megszületéséig a regionális bajnokságok győztesei közül kerültek ki a spanyol labdarúgókupa résztvevői (néhány esetben az ezüstérmes csapatok is bejuthattak). 1901 és 1903 között a bajnokságot Macaya-kupa néven indították.

Tuti menü