Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fc Barcelona (magyar oldalak) képes leírás - Fc Barcelona.tlap.hu
részletek »

Fc Barcelona (magyar oldalak) - Fc Barcelona.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fcbarcelona.tlap.hu » Fc Barcelona (magyar oldalak)
Keresés
Találatok száma - 6 db
Barca Fórum

Barca Fórum

2006-07-ben a csapat a második helyet szerezte meg a bajnokságban az örök rivális Real Madrid mögött. A szezon végén érkezett erősítésnek Thierry Henry az Arsenalból. A következő szezonban is csak az ezüstérem jutott a csapatnak, ráadásul a kupákban eredménytelenül zárt. A vezetőség Laportával az élen úgy döntött, hogy radikális változtatásokat visz végbe. Elküldték a sikeredző Rijkaardot, megváltak a Barcelonát a trónra újra felültető Ronaldinhotól, illetve Decotól és számos játékostól. Vezetőedzőnek az egy évig a Barca B-vel foglalkoztatott, korábbi Dream Team-tagot, Josep Guardiolát nevezték ki. Több játékost is leigazoltak, Sevillából a rekordáron vásárolt Daniel Alvest, az Arsenalból Hlebet illetve a Manchester Unitedből visszavásárolt Gerard Piquét. Guardiola több fiatal ígéretet is felhozott a tartalékcsapatból.

Barca hírek

Barca hírek

Hírek a barca világából. Augusto César Lendoiro A Deportivo elnöke szerint a Barcelona túl olcsón akarja megvenni Filipe Luist a csapat balhátvédjét, legalábbis az elnök nyilatkozata erre utal, ami a sport.es internetes újság oldalán olvasható. "Egy pillanatra találkoztam Laportával az Asamblea (a bajnoki sorsolás helyszíne) után, és szóvá tettem, nem tetszik az a forma, ahogy az ügyet kezelik. Előbb a klubbal kell beszélni, utána egy hivatalos ajánlatot tenni, ahogy az normális esetben lenni szokott. Az első kellemetlen meglepetés egy fax volt Txiki részéről. Nem tudunk így 'játszani', egyik nap levisszük az árat, másik nap fel, így nehéz lesz megállapodni." mondta el az elnök szerinte hogy zajlottak az események. Valahol érthető, hiszen a saját klubjáról van szó, de egy bármilyen kútba esett ügylet esetén a két fél egyaránt hibás ebben.

Barca Videók

Barca Videók

Fc Barcelona meccseire vagy kíváncsi? Itt megtekinthetsz pár mérkőzést! Az FC Barcelona egyben a katalán nemzeti öntudatot is jelképezi, mivel a múltban (különösen Francisco Franco uralmának idején) a katalán öntudat bármely egyéb megnyilvánulását büntették. Egyrészt erre vezethető vissza a klub nagymértékű rivalizálása a Real Madriddal szemben, amely annak idején a Franco-rendszer támogását élvezte. A csapat eddig olyan világhírű külföldi játékosokat tudhatott a soraiban, mint Kubala László, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán, Johan Cruyff, Diego Maradona, Gary Lineker, Romário, Rivaldo, Luís Figo, Ronaldo, Ronaldinho, Lionel Messi és Thierry Henry, hogy csak a jelentősebbeket említsük. A klub hazai játékosai közül pedig számos labdarúgó volt meghatározó tagja a spanyol labdarúgó-válogatottnak.

Barcelona eredmények

Barcelona eredmények

A világon több tíz millió Barcelona szurkoló van. Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően, és a megnyert kupák számának köszönhetően ez a szám csak tovább növekszik. Éppen ezért szeretnénk oldalunkon segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnének minden hírt megkapni kedvenc csapatukról, a Barcelonáról. Nem csak a száraz híreket közöljük, hanem minden olyan apró információt ami a klubbal kapcsolatos. Természetesen a fociasz.hu-n más csapatokról is informálódhat, valamint a legnépszerűbb külföldi bajnokságokról és a magyar bajnokságról is.

Eurobarca

Eurobarca

Ha gyors, friss hírekre van szükséged a csapattal kapcsolatban, akkor ez az oldal rád vár - Az 1800-as évek végén Hans Gamper és tíz másik rajongó egy ismeretlen sportot játszott, melyet foot-ball"-nak hívtak. Amikor 1899. november 29-én Gamper megalapította az Barcelona Football Club"-ot, aligha gondolta, hogy milyen jelentős események fognak ezek után történni. Katalónia legnehezebb évei alatt a zászló jelképezte az emberek szabadságba vetett hitét, s ma éppen ez a zászló a szimbóluma a folyamatos kötődésnek e nagyon különleges klub és szurkolói között. 100 év alatt a klub átélt dicsőséges, és tragikus pillanatokat, jó és rossz idoszakokat, hősies győzelmeket és megsemmisítő vereségeket. Azonban mindegyik esemény hozzájárult ahhoz, hogy kialakuljon a ma ismert, egyedülálló Barcelona. A Barca hírnevét részben lenyugöző statisztikáinak köszönheti, másfelől pedig annak, hogy a legmagasabban rangsorolt csapatok egyike a világon. Az Interkontinentális-kupa kivételével minden lehetséges trófea a Barca múzeumának vitrinjében díszeleg. E nagyszerű gyűjtemény ékköve a Wembleyben játszott dicsőséges döntőben elnyert Bajnokok Ligája serleg.

Hirdetés
Magyar Szurkolói oldal

Magyar Szurkolói oldal

FC Barcelona Szurkolói Oldal - Labdarúgás, Benzema: "A Barcelona Európa legjobb csapata" (#3) pekelka 2009-08-27 21:16:23, Hajrá sok sikert barcelona remélem te leszel az európa bajnok:P - (#2) barca 2009-07-28 17:41:58, válasz Ronaldinhosr (2009-02-24 14:37:01) üzenetére, Teljesen igazad van. (#1) Ronaldinhosr 2009-02-24 14:37:01, JA igazuk van csak Benzema hazudott a barca nem europa legjobb csapata, hanem a VILÁG legjobb csapata ... Kétségek nélkül. Ezt tükrözte Guardiola egész viselkedése a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón melyen kifejtette, hogy "az elejétől kezdve a győzelemre törekszünk." ... Ludovic Giuly a Barca volt támadója szerint a Barcelona egyértelmű esélyese a találkozónak, ha képes arra, hogy végig koncentráljon ... Karim Benzema sorsa még mindig nem dőlt el a mai találkozó előtt, továbbra is bizonytalan, hogy pályára léphet-e a mérkőzésen ... Raymond Domenech a francia válogatott szövetségi kapitánya több mérkőzés közül a Barcelona és a Lyon párharcát tekinti meg ... Hiába az optimizmus, a profizmus, a játék és az egyéni teljesítmények érvényesültek a pályán ma este, így a Barcelona magabiztos játékkal jutott be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe ...

Tuti menü