Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győzelmi videók képes leírás - Fc Barcelona.tlap.hu
részletek »

Győzelmi videók - Fc Barcelona.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fcbarcelona.tlap.hu » Győzelmi videók
Keresés
Találatok száma - 5 db
05/06 szezon csodái

05/06 szezon csodái

Videós 05/06 szezon bemutatása. A Ricardo Zamora-trófeát a bajnoki szezon végén adományozzák a spanyol labdarúgó-bajnokság legjobb kapusának. Eddig az FC Barcelona kilenc labdarúgója nyerte el ezt a díjat. Közülük a legkiemelkedőbb teljesítményt Antoni Ramallets nyújtotta, aki öt alkalommal bizonyult a bajnokság legjobb kapusának. Ezzel ő vezeti a kupa örökranglistáját is.

06-07 gólok videói

06-07 gólok videói

Az összes gól a 2006-2007-es spanyol szezonban a barcelonától! Az év labdarúgója címmel a FIFA minden évben azt a labdarúgót díjazza, akit a nemzetközi labdarúgásban résztvevő csapatok edzőinek és kapitányainak szavazatai alapján az év legjobb játékosának választanak meg. Az FC Barcelona csapatából eddig négy brazil származású labdarúgó választottak meg az év labdarúgójának. A legsikeresebb közülük Ronaldinho, aki két alkalommal is elnyerte a címet.

2005 BL

2005 BL

Nézzük meg hogy sikerült a BL 2005 ben..:) Az aranylabda az európai labdarúgás legfontosabb egyéni trófeája, mellyel a legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgót díjazzák. Az FC Barcelona csapatából eddig öt labdarúgó nyerte el az aranylabdát. A legsikeresebb közülük Johan Cruyff, aki két alkalommal is elnyerte a trófeát.

2006-os Eur. Champ.

2006-os Eur. Champ.

Emlékezzünk vissza 2006-ra is videóval. Az FC Barcelona játékosai eddig 10 alkalommal szerezték meg a spanyol gólkirályi címet, a Pichichi-trófeát. Közülük kiemelkedik Enrique Castro, aki két ízben is gólkirály lett és Ronaldo, aki 34 góljával eddig a klub legeredményesebb gólkirálya. Ezzel a teljesítménnyel Ronaldo elnyerte az európai aranycipőt is.

FC Barcelona videók (angol)

FC Barcelona videók (angol)

FC Barcelona videók (angol). A spanyol labdarúgó-bajnokság 1936-tól 1939-ig szünetelt a spanyol polgárháború miatt. Ennek következtében az 1936-37 szezonban létrehozták a mediterrán ligát, melynek küzdelmeiben Katalónia és Valencia tartományok jelentősebb klubjai vettek részt. A bajnokságot az FC Barcelona nyerte meg az RCD Espanyol előtt.

Tuti menü