Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek, cikkek képes leírás - Fc Barcelona.tlap.hu
részletek »

Hírek, cikkek - Fc Barcelona.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fcbarcelona.tlap.hu » Hírek, cikkek
Keresés
Találatok száma - 6 db
125 millió euró a Barcelona mezéért

125 millió euró a Barcelona mezéért

Az eddigi rekordár a Juventus által elért 22 millió euró/idény - a Tamoil nevű olajtársaság vásárolta meg ennyiért a torinói megaklub trikóját. Joan Laporta, a Barcelona első embere hétfőn jelentette be a TV3 katalán tévécsatorna műsorában, hogy a Juve hamarosan csak második lesz ezen a ranglistán, hiszen jelenleg két ajánlat fekszik a Barcelona vezérkata előtt, s mindkettő jobb a Tamoilénál.

A klubhűség mintaképe

A klubhűség mintaképe

Az Európa-bajnokságot követően az UEFA technikai bizottsága alighanem gondban volt, amikor ki kellett jelölnie a torna legjobb futballistáját. Az nyilvánvaló volt, hogy egy spanyolnak kell nyernie, de nehéz lehetett eldönteni, hogy a csapatból kit is tüntessenek ki. Végül Xavira esett. A Hernández családban a labdarúgás mindig is központi szerepet játszott, hiszen Xavi édesapja, Joaquín Hernández López maga is futballozott, még a spanyol élvonalban is pályára lépett. Igaz, mindössze egyetlen mérkőzésen szerepelt a legjobbak között, 1966. január 23-án a CD Sabadell színeiben, és végig is játszotta a Real Betis elleni összecsapást. Később azért különböző alacsonyabb osztályú csapatokban tovább futballozott, majd visszavonulását követően edzőként dolgozott pár amatőr egyesületnél.

Cikkek Barca

Cikkek Barca

Bojan az FC Barcelona Juvenil B csapatában kezdte a pályafutását, majd évről évre lépett feljebb a különböző utánpótlás kategóriákban. 1999-től-2005-ig a Barça különböző fiókcsapataiban 961 gólt szerzett, ami abszolút rekord a klub történetében. A 2006-2007-es szezont a B csapatnál töltötte, és ebben az évben kötötte meg első profi szerződését is a klubbal. A katalán együttes nagyon ügyelt arra, hogy az ifjú Bojant nehogy időben elhalássza egy másik klub, mint történt néhány éve Cesc Fabregassal, ehhez ugyanakkor kellett Bojan elhivatottsága is a maradásra. Első mérkőzését a felnőtt csapatban 2007. április 24-én játszotta az Al-Ahly elleni barátságos meccsen, ahol mindjárt be is talált az ellenfél kapujába. Krkics ezután a csapat többi nyári túráján is részt vett, ahol még más csapatoknak ellen is szerzett gólokat. A 2007-2008-as szezonban mindjárt a második fordulóban lehetőséget kapott Frank Rijkaard edzőtől. Az Osasuna ellen a csapat 0-0-ra állt, amikor a mester beküldte a fiatal játékost. Három nappal később már a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott, akkor a Lyon ellen kapott 5 percet, ezzel egy újabb rekordot állított fel, hiszen ő lett a legfiatalabb játékos a Barcelona történelmében, aki pályára lépett ebben a rangos kupasorozatban. 2007. október 20-án megszerezte élete első gólját a bajnokságban.

Fc Barcelona

Fc Barcelona

The official FC Barcelona website. A katalán labdarúgó-bajnokság az első regionális labdarúgó-bajnokság volt Spanyolországban és 1901-től 1940-ig létezett. 1929-ig, az egységes spanyol labdarúgó-bajnokság megszületéséig a regionális bajnokságok győztesei közül kerültek ki a spanyol labdarúgókupa résztvevői (néhány esetben az ezüstérmes csapatok is bejuthattak). 1901 és 1903 között a bajnokságot Macaya-kupa néven indították. 1903-ban két független bajnokság kiírására került sor. Az FC Barcelona a Macaya-kupa helyett a saját rendezésű Barcelona-kupa küzdelmeiben vett részt. 1904-től pedig a Katalán Labdarúgó-szövetség szervezésében került megrendezésre a torna. 23 győzelmével (a Macaya-kupát és a Barcelona-kupát beleértve) az FC Barcelona a katalán labdarúgó-bajnokság legsikeresebb klubja volt.

FC Barcelona Rajongók

FC Barcelona Rajongók

Az FC Barcelona Spanyolország Katalónia tartományának világhírű labdarúgócsapata. A klub a spanyol labdarúgó-bajnokság kezdetétől megszakítás nélkül részt vesz az első osztály bajnoki küzdelmeiben. Az egyesületet 1899. november 29-én alapította a svájci Hans Gamper. Az FC Barcelona Spanyolország Katalónia tartományának világhírű labdarúgócsapata. Stadion: Nou camp.Hírek, érdekességek, statisztikák a gránátvörös kékekről. Tudd meg te a leggyorsabban az Fc Barcelona híreit statisztikáit átigazolási pletykáit, átigazolásait. Tekintsd meg videókat összefoglalókat elemzéseket kedvenc csapatodról. Értesülj leggyorsabban élő közvetítésünkkel a Barcelona Bajnokok ligája, spanyol bajnokság és spanyol kupa eredményeiről. Érdekességek cikkek a Barcelonaról. Tudj meg minél többet katalán sztárcsapatról, nézd meg Messi vagy a többi Barca sztár góljait videóinkon.

Hirdetés
Sport365

Sport365

Hírek, érdekességek, statisztikák a gránátvörös kékekről. Tudd meg te a leggyorsabban az Fc Barcelona híreit statisztikáit átigazolási pletykáit, átigazolásait. Tekintsd meg videókat összefoglalókat elemzéseket kedvenc csapatodról. Értesülj leggyorsabban élő közvetítésünkkel a Barcelona Bajnokok ligája, spanyol bajnokság és spanyol kupa eredményeiről. Érdekességek cikkek a Barcelonaról. Tudj meg minél többet katalán sztárcsapatról, nézd meg Messi vagy a többi Barca sztár góljait videóinkon. Sport365 az online sportújság

Tuti menü